Fedezd fel a benned rejlő tehetséget!

Találd meg a saját utad

A boldogság illúziója

2019. május 19. - Szülőként az Élet

summerfield-336675_1920.jpg

A bennünk megjelenő vágyakat ki kell élnünk, bármi is legyen az, anélkül nem tudunk továbbhaladni, ez a fejlődés útja. Ha simán csak elfojtjuk bármilyen megfelelés kényszerből, akkor azzal sehová nem jutunk, az az út visszafelé visz.

Tovább

Vékony jégen lépegetek

2019. március 08. - Szülőként az Élet

intimate2-1523821_1920.jpg

Kétéves felajánlást tettem és jól tettem. Ha már meg kell élni ezt az érzelmi hullámvasutat, akkor legalább úgy éljem meg, hogy ez ne a párkapcsolaton, a családon vagy a munkán csattanjon. Akkor éljem meg ezt egy kevésbé éles terepen. Így is megérint, így is nagyon tud bántani, fájni. De mégis inkább ezt választom. Kétéves időszakra vonatkozó plútó energiákat igyekszem becsatornázni, integrálni, elé menni és tárt karokkal fogadni.

Tovább

Változásban~áramlásban

2019. március 01. - Szülőként az Élet

yin-and-yang-1947878_1920_1.jpg

Fura gondolatok villantak át rajtam. Hirtelen megláttam azt, hogyan áramlanak az energiák és tanítjuk egymást mi emberek. Mennyire igaz az, hogy csak másokban moshatjuk meg az arcunkat…

De hogy ne legyek ennyire megfoghatatlan: Meséltem korábban arról, hogy egy kis tervezett, rendezett leányzóból hogyan formálódom olyanná, aki együtt tud élni a kiszámíthatatlansággal, a káosszal, a rendezetlenséggel. És mi történik velem a héten?

Tovább

Az allergiám másik arca

2019. február 24. - Szülőként az Élet

dandelion-1452219_1920.jpg

Több, mint 10 éve történt, amikor az akkori barátom, ma már életem társa lakását megláttam, beköltöztem és lassan elkezdtem ott élni.

Az én kis kocka, kiszámítható, rendezett, tervszerű, tipp-topp kis világomhoz és életemhez képest ez maga volt a káosz, a felfordulás, a rendetlenség, a kiszámíthatatlanság. Nem volt egy talpalattnyi hely, ahová szívesen leültem volna, ahol jól éreztem volna magam, ahová meghúzódhattam volna és elrejthettem volna a szemem elől azt a képet, ami az arcomba kiáltott.

Tovább

Nincs általános recept a boldogságra

2019. február 04. - Szülőként az Élet

girls-1209321_1920.jpg

Rossz hírem van. Nincs általános recept a boldogságra.

Sem a boldogságra, sem az egészségre, sem a bőségre, sem semmire. Ez a titok. Sokat kerestem én is és nem értettem, a nagy bölcsek miért nem osztják meg az emberekkel, hogy boldogabban tudjunk élni. Aztán rájöttem, hogy ez túl egyszerű, túl kényelmes lenne. És nem eltitkolják, hanem nincs mit mondaniuk.

Tovább