Új Hajnal

planet-581239_1280_1.jpg

Egy videót nézve az villant belém, hogy a jövő évben még inkább a Vízöntő minőséget kell élni. Fura, szokatlan, újszerű megoldásokra, megoldási módokra kell nyitottnak lenni. Semmi nem működik már úgy, mint régen. A feltörekvő, de még gyermekcipőben járó új megközelítések felé kell fordulni. Mindenre lesz megoldás, de másként, mint amihez hozzá voltunk szokva. Ha a régi sémát vesszük elő újra és újra és azt akarjuk erőltetni, akkor az nem fog működni. Előre nem látható és kiszámítható, meglepően eredeti megoldások születnek majd és egyszerűen csak merni kell belemenni, kipróbálni, élni vele. Mindenre lesz megoldás, de máshol, máshogy és csak akkor nyílik meg, ha kellően nyitottak leszünk az újra, az új tapasztalásokra, az újfajta megközelítésekre. Kicsiben nyílnak meg a csatornák, résen kell lenni, hogy elérjenek. Meg kell nyitni a lelkünket ezek felé a kis csermelyek felé. A meditáció sokat fog segíteni ahhoz, hogy a jelenlétet tudjuk gyakorolni, mert ezek a lehetőségek csak a tudatos jelenléttel lesznek érzékelhetők. Más embernek kell már lenni ahhoz, hogy a megváltozott idők jeleit be tudjuk fogni. Másként kell érzékelnünk, ki kell élesítenünk az érzékelésünk minden csatornán. Az intuíció vezet, a mit tenne most a szeretet vezet. A generációk közötti különbségek eltűnnek, mert nem az számít már, hogy ki hány éves, hanem, hogy ki milyen tudatossági szinttel rendelkezik. Azok értik meg egymást, azok lesznek rezonánsak egymásra és az új világ új lehetőségeire, vívmányaira. Azok fognak egy nyelvet beszélni, nem pedig az azonos generációk. Megjelenik a kortalanság, mert a generációk összemosódnak egy másik dimenzió mentén. Ez akár a külsőben is megjelenhet. A gondolkodásban pedig mindenképp. Az időfaktor teljesen átalakul. A tér teljesen más értelmezést nyer. Az emberi kapcsolódások gyorsabbak, egyértelműbbek és sokkal nyilvánvalóbban jelzik a kapcsolat célját és feladatát. Az információ átadást. A kapcsolatok szintje átalakul, transzparensebb lesz. Egy magasabb tudatossági szinten már nincs helye a 3D pszichológiának. A játszmák átláthatók, idejét múlt, figyelmen kívül hagyható őskövületek. Nincs már dolgunk velük. A gondolati teremtés szuperszonikus gyorsasággal zajlik és magától értetődő természetességgel lesz része az életünknek. Minden kapu nyitva. Bárki beléphet, a választás szabad. A lehetőségek tárháza végtelen, minden megadatik. Mindez csak egy magasabb rezgésszinten tapasztalható meg, a testi-lelki tisztítás elkerülhetetlen. Izgalmas időket élünk, az olló egyre nagyobb

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozasokszarnyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8718007192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

VÁLTOZÁSOK SZÁRNYÁN

Támogatási lehetőség

Szerzői jogvédelem

A blog teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak utánközlése csak a szerző, Sóvágó Ilona Rita engedélyével lehetséges.

Friss topikok

süti beállítások módosítása