Fedezd fel a benned rejlő tehetséget!

Találd meg a saját utad

Bemutatkozás

2019. május 15. - Szülőként az Élet

2018_06_kicsi.jpg

 

„Minden nehézség addig tart a présben, 

amíg kisajtolja belőled az érett mustot.”

/Müller Péter/ 

 

A változás, a megújulás fontos része az életünknek. Napjainkban pedig különösen fontos, hiszen külső környezetünk folyamatos alkalmazkodást igényel tőlünk. Nem kerülhetjük meg. A mindennapok viharában azonban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mi vagyunk a felelősek saját boldogulásunkért és nekünk kell lépéseket tenni annak érdekében, hogy pozitív előremozdulás történjen az életünkben. A változásokat követhetjük kényszeredetten, de elébe is mehetünk, sőt – akár megláthatjuk azt az oldalát is, amelyre fókuszálva örömünket lelhetjük a folyamatban. A választás lehetősége a kezünkben van.

Fiatal korom óta életem folytonos változásokat, megújulási szakaszokat hozott, számos válságot, nehezítést éltem végig. A legnagyobb tanulság azonban az volt a számomra, hogy a nehézségektől, elakadásoktól nem megijednünk kell, hanem kihívásként és lehetőségként kell tekintenünk rájuk, melyek segítenek mélyebb rétegeinkben is megismernünk magunkat, túllépni belső korlátainkon, tágítani határainkat és egyre többet kihozni magunkból. Megtanultam azt is, hogy ha nem látunk kiutat, merjünk segítséget kérni! Paulo Coelhot idézve: Bízz abban, hogy minden tapasztalatnak az életben megvan a maga értelme és a jó oldala. Hibát követsz el, ha azt hiszed, mindent egyedül kell megoldanod.”

Az alábbi élethelyzetekben tudok a számodra támogatást nyújtani, hogy hitedben és magabiztosságodban megerősödve könnyedén vedd az akadályokat:

  • Egyéni tehetség és életpálya konzultáció karrierváltóknak: támogatás az életpálya áttekintésében, értelmezésében, segítség egy új énkép felépítésében, a karrier újratervezésében, új célok, motiváció megtalálásában, 
  • Egyéni tehetség és önismereti konzultáció fiataloknak: támogatás az egyéni tehetség felismerésében és kibontakoztatásában, az önismeret mélyítésével segítség a saját út megtalálásában,
  • Pályaorientáció és önismeret középiskolásoknak.

Tarts velem és fedezd fel értékeid, erőforrásaid, eddigi sikereid, erősítsd meg önbecsülésed, hozd elő magadból belső motivációdat. Engedd el korlátozó hitrendszereidet, kifogásaidat, idejétmúlt szokásaidat és mindazt, ami már nem szolgál Téged. Támogatlak abban, hogy magabiztosan, új hozzáállással, gondolkodás- és cselekvési móddal és örömteli szívvel tudd elkezdeni álmaid és céljaid megvalósítását.

Ha úgy érzed, eljött az idő és hajlandó vagy a felszín alatti mélyebb rétegeidben is megismerni önmagad, örömmel kísérlek utadon. 

Amit nálam találsz, az

egy hely, ahol fontos vagy,

ahol elmondhatod, 

ahol meghallgatnak,

ahol szeretettel elfogadnak. 

Köszönöm, hogy segíthetek, köszönöm, hogy bízol bennem!

 

"Használni akarom egyedülálló értékeimet embertársaim szolgálatára – az ő igényeik betöltését teszem vágyammá, hogy segítsek és szolgáljak másokat." (Deepak Chopra) 

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozasokszarnyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1914827906