Légy bátor!

Találd meg a saját utad

Bemutatkozás

2019. május 15. - Szülőként az Élet

2018_06_kicsi.jpg„Minden nehézség addig tart a présben, 

amíg kisajtolja belőled az érett mustot.”

/Müller Péter/

 

A változás, a megújulás fontos része az életünknek. Napjainkban pedig különösen fontos, hiszen külső környezetünk folyamatos alkalmazkodást igényel tőlünk. Nem kerülhetjük meg. A mindennapok viharában azonban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mi vagyunk a felelősek saját boldogulásunkért és nekünk kell lépéseket tenni annak érdekében, hogy pozitív előremozdulás történjen az életünkben. A változásokat követhetjük kényszeredetten, de elébe is mehetünk, sőt – akár megláthatjuk azt az oldalát is, amelyre fókuszálva örömünket lelhetjük a folyamatban. A választás lehetősége a kezünkben van.

Fiatal korom óta életem folytonos változásokat, megújulási szakaszokat hozott, számos válságot, nehezítést éltem végig. A legnagyobb tanulság azonban az volt a számomra, hogy a nehézségektől, elakadásoktól nem megijednünk kell, hanem kihívásként és lehetőségként kell tekintenünk rájuk, melyek segítenek mélyebb rétegeinkben is megismernünk magunkat, túllépni belső korlátainkon, tágítani határainkat és egyre többet kihozni magunkból. Megtanultam azt is, hogy ha nem látunk kiutat, merjünk segítséget kérni! Paulo Coelhot idézve: Bízz abban, hogy minden tapasztalatnak az életben megvan a maga értelme és a jó oldala. Hibát követsz el, ha azt hiszed, mindent egyedül kell megoldanod.”

Magánemberként és életvezetési tanácsadóként is azt tapasztalom, hogy minden elakadásra van megoldás, sőt legtöbbször teljesen kézenfekvő, csak annyira elmerülünk a nehézségekben, hogy nem látjuk a kivezető utat.

Life coachként az alábbi élethelyzetekben tudok a számodra támogatást nyújtani, hogy hitedben és magabiztosságodban megerősödve könnyedén vedd az akadályokat:

  • tehetség coaching, egyéni tehetség felismerése és kibontakoztatása
  • útkeresés, saját út megtalálása, karrierváltás
  • életút újratervezése, új célok, motiváció megtalálása, új énkép felépítése
  • pályaorientáció és önismeret fiatalonak, támogatás szülőknek a szülő-gyermek kapcsolat formálásában.

Tarts velem és fedezd fel újra értékeid, erőforrásaid, eddigi sikereid, erősítsd meg önbecsülésed, hozd elő magadból belső motivációdat. Engedd el korlátozó hitrendszereidet, kifogásaidat, idejétmúlt szokásaidat és mindazt, ami már nem szolgál Téged, hogy magabiztosan, új hozzáállással, gondolkodás- és cselekvési móddal és örömteli szívvel tudd elkezdeni álmaid és új céljaid megvalósítását.

Ha úgy érzed, eljött az idő és hajlandó vagy a felszín alatti mélyebb rétegeidben is megismerni önmagad, örömmel kísérlek utadon. 

Amit nálam találsz, az egy hely, ahol fontos vagy,

ahol elmondhatod, ahol meghallgatnak,

ahol szeretettel elfogadnak. 

Köszönöm, hogy segíthetek, köszönöm, hogy bízol bennem!

 

Sóvágó Ilona Rita

tehetségtámogató szakember, mentor, tutor, coach

"Használni akarom egyedülálló értékeimet embertársaim szolgálatára – az ő igényeik betöltését teszem vágyammá, hogy segítsek és szolgáljak másokat." (Deepak Chopra) 

 

Tel: 06 30 54 88 977

E-mail: ilona.sovago@gmail.com

Skype: sovago.ilona

www.facebook.com/valtozasokszarnyan

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozasokszarnyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8814827906