A saját utamat járom!

Változások szárnyán

"Találd meg a saját utad!" - Kiscsoportos önismereti program

2017. május 04. - Szülőként az Élet

girl-2573111_1280.jpg

  • Úgy érzed, hogy ez így nem mehet tovább?
  • Változtatni szeretnél, de nem tudod, mit és hogyan indulj el?
  • Szeretnéd örömtelibbé tenni az életed és jó lenne ehhez segítséget kapni? 

A nehézségektől nem kell megijedni. Lehetőségként, kihívásként is tekinthetünk rá, hiszen a segítségével jobban megismerhetjük önmagunkat és a határainkat tágítva többet hozhatunk ki magunkból. Az életünk nem arra való, hogy egyedül oldjunk meg mindent, meg kell tanulnunk segítséget kérni, ha annak van ott az ideje.

Rengeteget jelent és nagy megkönnyebbülés egy belső dilemmát, feszültséget megosztani valakivel. Egy együttműködő légkörben dolgozó csoporttal folytatott munka pedig kifejezetten izgalmas szembesüléseket hozhat.

Várunk egy aktív, támogató, meghitt csoportba, ahol egymástól tanulunk, gondolatokat cserélünk és valamennyi résztvevő a saját tudásával, erőforrásaival, tapasztalatával jóindulatúan segíti és biztatja egymást.

A csoport minden egyes alkalommal azon dolgozik, hogy az adott ülés esethozóját továbblendítse, motiválja, előremutató tanácsokkal lássa el egy elakadás kapcsán. A sokszínű csoport jobbító kérdések feltevésével tükröt tart, tudatosítja a meglévő erőforrásokat, új nézőpontokat hoz be, vakfoltokra mutat rá és segít abban, hogy a helyzetre a korábbi beragadt állásponthoz képest másként nézzünk rá. Az ülések végére az esethozók konkrét ötleteket, sokrétű megoldási javaslatokkal, a kifogásokon túllépve, képességeikben megerősödve indulhatnak tovább a változás, változtatás útján.

A folyamat során váratlan dolgok mozdulhatnak meg és nem csak az esethozó kap inspirációt, hanem minden egyes résztvevő elviheti a maga személyes tanulságait, önismereti tapasztalását, belső megélését.

 

GYERE ÉS ÉLD ÁT EGY TÁMOGATÓ CSOPORT FANTASZTIKUS SEGÍTŐ EREJÉT!

 

A program min. 4 fő, max. 6 fő részvételével zajlik.

Helyszín és Időpont: szervezés alatt 

Részvételi díj: 4.500 Ft

+ Ajándék:

50%-os kedvezménnyel vehetsz részt az "Önismereti barangolások a Pilisben" programon bármely meghirdetett időpontban!

 

Előzetes jelentkezés szükséges! 

Sóvágó Ilona Rita

Tel.: 06 30 54 88 977 vagy E-mail: ilona.sovago@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://valtozasokszarnyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7212481681